Vyzkoušeli jste chobotnici na marinovaných listech? Pak vám zbyl vývar, ve kterém se chobotnice vařila. Je opravdu výtečný, takže ho využijeme na polévku. Pokud jste chobotnici nevařili a chcete si Robinsonovu polévku připravit zvlášť, použijte rybí vývar.
Ryby a plody moře
Marinovaná chobotnice na zelených listech
Pokud si chcete vyzkoušet, jak se žilo rybářům kdysi dávno, když si po celodenním brázdění moře rozdělali na pobřeží oheň a vařili to, co ten den moře dalo, máme pro vás recept. Staňte se na chvíli Robinsony, sedněte si k ohni a kochejte se přírodou. Vaše myšlenky nechte plout jak malé beránky na letní obloze a dívejte se, jak pára...
Losos se zeleninovým salátem
Četli jste článek o vita-auriánství? Potom jste možná zvědaví, na ten náš první vita auriánský oběd. V naší rodině je stále hodně populární, drží se už několik let na prvních příčkách pomyslného žebříčku oblíbených jídel.
