Jak vyrobit domácí...


Kimči (kimchi) je asijská nakládaná zelenina, která má mnoho variací. My připravujeme také několik druhů kimči s různými ingrediencemi, podle toho, na co máme chuť. Dneska tu máme recept na jednoduchou a dobře dostupnou variantu této lahůdky.

Domácí výroba potravin má mnoho výhod. Za prvé víte přesně, z čeho se váš výrobek skládá, a můžete se spolehlivě vyhnout konzervantům a jiným éčkům. Za druhé si opravdu pochutnáte, což vyplývá jednak z čerstvosti a jednak z už zmíněné nepřítomnosti éček. A za třetí zpravidla výrazně ušetříte. Jako třeba na domácím jogurtu. Podívejte se spolu s...

Jestliže uvažujete, co zajímavého dát na stůl při setkání s přáteli nebo co nachystat dětem na svačinu, zkuste domácí šunku. Při její přípravě se zcela vyhnete chemickým látkám, půjde o maximálně šetrnou úpravu a skvěle si pochutnáte.

Doma vyrobené

láskou zpečetěné